Interesses

Tuesday 30 January 2007

Start
Vakantie log 2006
Meet the family
Interesses
Annika's Wereld
Niels World
Lars
Ingvar
Fotoboek
Richard
Bulldog pics

 

        Hier een klein overzicht van mijn hobby's / interesses.

bulletWarhammer fantasy.   Ik verzamel High Elves, Bretonnia & Orc en Goblins.
bulletWarhammer 40K Space marines only, eigen chapter "desert dragons" met als backup een ultramarine assault-team & ultramarine dreadnought .
bulletNecromunda ( Van Saars)
bulletMordheim    (Middenheimers)
bulletReizen - Ik mag graag in de vakantie's met vrouw, kinderen, honden en caravan een beetje rond trekken. De bestemming is meestal Frankrijk vanwege het klimaat, de leuke mensen, de zon, de wijn en het lekkere eten. Een beetje cultuur snuiven is leuk, (dat is dan meestal oude troep bekijken, kastelen, ruines enzo, ) maar de natuur is eigenlijk nog veel leuker, gieren kijken in de Tarn, beetje kanoen, picknicken. Met vier of vijf sterren campings hebben we niks, wel met kleine campings zonder toeters en bellen, zoals bij de boer.
bullet Een ander favoriet land is Denemarken, hier zijn wij tochwel 1 keer per jaar in een huisje in de buurt van het strand. Het is dan wel een huisje met sauna, bubbelbad en inpandig zwembad, want tja, het kan best koud zijn in het voorjaar en in de zee zwemmen is dan toch wat frisjes.
bullet Op de motor op vakantie lijkt me ook wel wat, maar dan moeten eerst de kids niet meer mee gaan en dat kan nog wel even duren.                                                      
bulletMotorrijden in het algemeen en mijn Bulldog in het bijzonder.    Ik heb na een paar jaar ge_chopperd te hebben op een hele mooie VT800 uit 1988, uiteindelijk in september 2004 een nieuwe BT1100 gekocht. Je ziet een soortgelijke hier boven in de hoek.
bullet www.bt1100bulldog.nl
bulletBeetje fotograferen. Ik heb sinds jaar en dag een spiegelreflex gehad. Zelf ontwikkelen en afdrukken enz, na een tijdje bleef het bij alleen foto's maken want de ontwikkel centrale bleek een stuk handiger. Vanaf 2003 ben ik aan de digitale camera gegaan. Het direct kijken, bewaren, bijschaven of weggooien is wel heel erg relaxed. Mijn huidige wens camera is een canon eos 400D, tot die tijd hou ik gewoon mijn fuji.Ik gebruik nu een kleine finepix uit de A serie, misschien dat ik voorde vakantie nog een upgrade naar een S serie doe, of ik ga gelijk voor de canon.
bullet www.fuji.nl

 

 

Start | Vakantie log 2006 | Meet the family | Interesses | Annika's Wereld | Niels World | Lars | Ingvar | Fotoboek | Richard | Bulldog pics

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op 01/30/07